Spring til indhold

Hvad er SEO og linkbuilding?

  • af

Har du en virksomhed, og hører hele tiden om begreberne SEO og linkbuilding, men har ingen anelse hvad det er eller hvad det betyder? Så er du kommet til den helt rigtige artikel. I denne artikel vil vi gå i dybden med hvad SEO og linkbuilding er, så du kan komme i gang med det.

Har du ikke en hjemmeside? Så er det med at få lavet en med det samme. Det er ikke specielt dyrt at få lavet en professionel hjemmeside og det er altid udgiften værd. Undrer du dig dog stadig over; Hvad koster en hjemmeside? Så kan du besøge det link der er linket til på spørgsmålet.

 

Hvad er SEO?

 

SEO er en engelsk forkortelse for Search Engine Optimization, eller på dansk, søgemaskineoptimering. Som du nok lidt kan gætte fra navnet, så er det altid processen med at optimere sin hjemmeside til at blive så synlig som muligt på de forskellige søgemaskiner. Hver dag foretages der milliarder af søgninger på Google og mange søger på lige præcis det som din virksomhed tilbyder. Ved at lave SEO kan du få din hjemmeside til at ende så højt som muligt i de forskellige søgeresultater og dermed få alle disse potentielle kunder til at finde frem til din hjemmeside. Derfor er SEO så vigtigt et begreb. Laver du god SEO, så kan Google hurtigt blive din største kilde af nye kunder.

 

Hvad er linkbuilding?

 

Linkbuilding har hos mange fået et lyssky ry, som at være en forkert måde at skabe mere synlighed for sin hjemmeside. Det er dog langt fra tilfældet hvis man gør det på en god måde. Linkbuilding er en process, som kræver både evner, hårdt arbejde og kreativitet, og så er det stadig den vigtigste del under SEO i forhold til at få din hjemmeside til at ende så højt som muligt i de forskellige søgemaskiner. Linkbuilding fokuserer på tre forskellige ting; Indgående links, udgående links og den interne linkstruktur på hjemmesiden. Søgemaskiner bruger links til at finde frem til din hjemmeside, finde ud af hvad hjemmesiden handler om, samt vurdere kvaliteten af hjemmesiden. Den vigtigste del af linkbuilding er indgående links. Her får du andre hjemmesider til at linke til din hjemmeside, hvilket gør at din hjemmeside får mere autoritet. Du kan se på et indgående links som en anbefaling fra en anden hjemmeside, hvilket Google elsker.

Forhåbentligt hjalp denne artikel dig med at få en bedre forståelse for hvad SEO og linkbuilding er, så du kan komme i gang med disse to ting og tage din virksomhed til helt nye højder.

 

Skriv et svar