Spring til indhold

3 tips til at forbedre din virksomhed online

  • af

Har du en hjemmeside? Men synes du ikke rigtig, den trækker nok online kunder til? Så er der flere ting, du kan sætte i værk, så du forbedrer din online tilstedeværelse. Hvilke ting det er, giver vi dig nogle gode tips her.

 

Vil du gerne dukke op under søgninger som “maler Østerbro” eller “Tømrer Kolding”, er du nødt til at gøre noget ved din online tilstedeværelse. For der er hård konkurrence derude.

Kom i gang med linkbuilding

 

Vil du gerne findes hyppigere blandt kunder, skal der noget linkbuilding til. Det er helt simpelt fortalt links til din hjemmeside fra andre hjemmesider. Når der findes links til din hjemmeside fra andre hjemmesider, ser Google ganske enkelt på det som en anbefaling af din hjemmeside.

 

Jo flere anbefalinger (fra relevante og gode hjemmesider), jo mere relevant fremstår din hjemmeside for målgruppen – og da Google gerne vil give de bedste og mest relevante søgeresultater til deres brugere, dukker du helt automatisk op højere på listen.

 

Så sæt i gang!

Vær aktiv på dine sociale medier

Du skal gerne være der, hvor brugerne er. Derfor er du også nødt til at være online på sociale medier. Du skal ganske enkelt se på det som et udstillingsvindue af dit arbejde. Vis derfor gerne resultaterne af dit arbejde frem og lav relevante opslag for målgruppen, så de har lyst til at vælge dig frem for din konkurrent.

 

Facebook er især et rigtig godt medie, da det er her, langt flest danske brugere er til stede. LinkedIn kan også være rigtig godt, hvis du godt kunne tænke dig at udbygge dit professionelle netværk og den vej igennem skaffe nye og flere kunder.

Få gode tekster på din hjemmeside

 

Tekster er en af de parametre, som Google kigger på, når hjemmesider skal rangeres. Jo bedre content, og jo mere af det, der er, jo bedre. Få derfor undersøgt hvor meget tekst dine konkurrenter har, og hvor meget der skal til for, at du kommer til at rangere højere.

 

Få eventuelt nogle professionelle til at hjælpe dig, så de rette søgeord kan blive anvendt. Selvom det koster nogle penge, er det guld værd, da du på sigt kan få hjemmesiden til helt organisk at skaffe kunder – og så er det lige pludseligt billigt anskaffede kunder, som du ikke behøver gøre meget for at få.

 

 

Skriv et svar