Spring til indhold

Smartphone tips til linkbuilding eksperten

  • af

Arbejder du med linkbuilding? Så er der faktisk adskillelige ting, som du kan bruge din mobil til, som er yderst smart, når det gælder dit arbejde. Det er heller ikke noget, der kræver den store viden, så du kan med garanti få nytte af de tips, som du kan læse mere om i denne artikel.

Først og fremmest skal telefonen beskyttes

Det er vigtigt, at du først og fremmest husker, at du skal beskytte din mobil. Ellers bliver det ikke nemt at komme til at bruge den til nogen som helst form for tips og tricks. Det kan du gøre med et cover. Sæt dit personlige præg på din telefon her med et cover, der passer til dig. Det er da hyggeligt, at man kan få et cover, der f.eks. kan passe til ens outfit, negle eller lignende.

Du kan smarte mobilskærm

I dag er det faktisk estimeret, at der kommer flere søgninger fra mobiler, end der gør fra computere. Hvad betyder det for dig, der arbejder med linkbuilding? Hvis du arbejder med linkbuilding, så er det en del af SEO. Når det kommer til SEO, så er det ekstremt vigtigt, at man har en hjemmeside, som der kan tilgås fra en mobil, uden at det ser klodset ud, eller det er svært at navigere rundt. Du kan nemt tjekke, hvordan en hjemmeside ser ud ved at gå ind på den fra din telefon.

Hvilken telefon har du?

Det er klart, at man kan gøre flere ting, hvis man har en god telefon. Hvis du gerne vil have alle muligheder, så skal du sørge for at følge med i de nyere modeller. Her kan du f.eks. vælge en iPhone 13, som virkelig er en lækker mobil.

Lav en hurtig inkognito søgning

Det kan nogle gange være svært at have et realistisk billede over, hvordan det står til med forskellige søgeord, som man skal bruge, når man arbejder med linkbuilding. Men på din smart er det nemt og hurtigt at lave en i inkognito på en smartphone, som man har lige ved hånden. Har du heller ikke to skærme, så kan det hurtigt blive forvirrende, når man skal sidde rundt og søge og holde øje med flere skærme på én gang. Så kan det faktisk godt være nemmere, at man lige hiver mobilen fra lommen. Men husk, at det altid er vigtigt, at du har cover på din mobil.