Spring til indhold

Sådan får du en god passiv indkomst

  • af
billig linkbuilding

Internettet har gjort mange ting mulige. Det har sat os i stand til at kommunikere med venner på den anden side af kloden og bestille varer med et enkelt klik. En ting de fleste dog overser er, at internettet også har sat enhver i stand til at få en god passiv indkomst.

 

En passiv indkomst er lige præcis, hvad det lyder som. Det er en indkomst, der tikker ind på kontoen hver måned, men som du ikke nødvendigvis skal arbejde for hver måned. Hvis det lyder for godt til at være sandt, kommer der her et par eksempler på, hvordan du kan få en passiv indkomst. Hver dog opmærksom på, at der er mange flere muligheder end disse, hvis bare man er lidt kreativ og kender internettets kroge.

Skriv og tjen

Én mulighed er at begynde at blogge. Det kan måske lyde som en stor opgave, men hvis du godt kan lide at skrive eller bare har en passion du gerne vil dele, kan det hurtigt blive mere en hobby end et arbejde. Ved første øjekast virker blogging måske ikke som en særligt passiv indkomst. Når først dine tekster ligger online, er de der imidlertid for evigt, hvor de kan tjene reklamepenge løbende. Det handler dog om at have tålmodigheden med sig. Derudover skader det selvfølgelig heller ikke noget at kende til digital marketing eller få hjælp af nogen, der gør.

Passiv indkomst med aktier

Hvis du gerne vil se resultater lidt hurtigere, kan du med fordel investere i aktier. Den slags har internettet nemlig også gjort langt nemmere. I dag kan du nemlig nemt gå online og læse om enhver aktie og investeringsstrategi. Ligeledes har et væld af online investeringsplatforme gjort det utroligt nemt at handle uden at involvere en børsmægler. Hvis du er god til at investere, kan dine aktier altså hurtigt blive en betragtelig del af din passive indkomst.

Tryg og sikker med S&P 500 index

Du behøver dog ikke at være en udspekuleret investor for at kunne tjene en passiv indkomst på aktiehandel, hvis bare du investerer i såkaldte indexer. Det vil altså sige samlinger af aktier såsom det berømte S&P 500 index.

 

S&P 500 index er indekset for de 500 største amerikanske virksomheder, og eftersom USA er verdens største økonomi, er S&P 500 index også verdens største indeks. Så længe du altså stoler på, at den amerikanske økonomi og store virksomheder såsom Facebook og Google vil blive ved med at vokse, kan du altså trygt lægge dine penge i S&P 500 index. Dermed ikke sagt, at S&P 500 index vil vokse med garanti. Alt synes dog at pege på, at det er en næsten sikker vej til en passiv indkomst i det lange løb.