Spring til indhold

Sådan arbejder fnatfri.dk med linkbuilding

  • af

Fnatfri.dk er en virksomhed, der sælger midler til behandling mod lidelsen fnat. Som en del af deres digitale marketingsstrategi anvender virksomheden linkbuilding. Mere specifikt sørger virksomheden for, at de får deres budskab ud på flere relevante hjemmesider. Det essentielle er så, at hjemmesiderne linker tilbage til virksomhedens hjemmeside. På den måde vil fnatfri.dk på sigt få en bedre rangering på Google.

Du kan selv besøge hjemmesiden på https://fnatfri.dk/fnat-symptomer/

Hvad er fnat?

Fnat er en lidelse, der opstår, når fnatmider får dannet grave i den øverste del af din hud. Inde i gangene parrer miderne sig og lægger æg. Det er ofte de samme steder på kroppen, hvor lidelsen opstår. Oftest er det derfor enten på fødderne, vristene, knæhaserne, ballerne, kønsdelene, armhulerne, albuerne eller mellem fingrene. På små børn kan lidelsen også opstå i både ansigtet og hårbunden.

Hvad er symptomerne på lidelsen?

Der er flere forskellige symptomer på lidelsen. Det mest tydelig symptom er en intensiv kløe. Denne kløe vil være særlig fremtrædende om natten. Derudover vil kløen først centrere sig til de områder, som miderne oprindeligt angreb. Men sidenhen vil miderne sprede sig, og det samme vil kløen.

Derudover vil der også tit opstå udslæt. Udslættet vil være en blanding af både rødme, røde knopper og så små sår. Disse to symptomer er de mest tydelige tegn på fnat.

Andre symptomer

Et af de symptomer, som er sværere at få øje på, er midernes fnatindgange. Hvis du kan få øje på dem, fremstår de som gullige halvcirkler. Hvor kløe og udslæt kan skyldes mange andre ting, kan du være ret sikker på, at du har fnat, når du finder indgangene.

Nogle ramte oplever også, at de udvikler skæl og skorper. Det gælder dog ikke for alle, der bliver ramt af lidelsen. Ofte vil det være folk med et i forvejen nedsat immunforsvar, der oplever dette symptom.

Lidelsen smitter gennem nærkontakt

Da lidelsen smitter gennem nærkontakt, er det også altid en god idé at blive tjekket for fnat, hvis én af dine nærmeste får det. Omvendt er det også en god idé, at dine nærmeste bliver tjekket, hvis du har fået lidelsen.

Kun lægen kan diagnosticere dig

Det er en god idé selv at holde øje med symptomerne. Særligt, fordi at du kan undgå de værste symptomer, hvis du opdager lidelsen tidligt. Men når det er sagt, så er det altså kun lægen, der kan give dig den endelige diagnosticeringen. For at lægen kan gøre dette, skal vedkommende finde en fnatmide på dig. Kun sådan kan diagnosen blive stillet.