Spring til indhold

Tips til køb af links

  • af
billig linkbuilding

Er du ejer af en hjemmeside eller en blog, hvor du skriver om emner og tips, som du gerne vil dele med andre? Du kan også være en influencer, som via din profil gør reklame for et produkt, idet det er en forretning for dig. 

Til dette er det vigtigt, at dit ”outcome” tiltrækker andre ligesindede. Skriver du f.eks. artikler om diverse emner, er det en stor fordel, at du kan understøtte med links, kaldet linkbuilde dit budskab / din artikel. Det gør at læseren meget lettere kan finde dit indhold, da du vil rangere højere på Google. Køb links online og kom til tops på Google. 

Måske er det nyt for dig? Og måske er det ikke muligt på din allerede etablerede blog eller hjemmeside? Så er det måske værd at overveje, om du skal investere i en (ny) mulighed der kan. 

Hvorfor linkbuilde? 

Online kan du se muligheden køb af billige links. Linkbuilding er andre hjemmesider, der understøtter din hjemmeside. Derved virker et link som en anbefaling af din hjemmeside, og derfor vil Google rangere din side højere. Derfor bør du købe links til din hjemmeside.  

Herudover kan du også selv linke ud fra din side. Et eksempel er, at du ønsker at reklamere for en rejse med henblik på salg, hvor du understøtter med links som f.eks. seværdigheder, kultur eller madoplevelser, for at gøre rejsen salgbar. Eller du skriver om dine tøjkøb, hvor du understøtter med links, hvor tøjet kan købes. 

Er du helt ny på feltet, så har du med WordPress mulighed for at afprøve en gratis blog eller hjemmeside udgave. Og det kan være en rigtig god løsning, for at teste dine muligheder af, før du giver dig i kast med din helt egen personlig blog eller hjemmeside.   

Mulighederne for en blog eller hjemmeside er selvfølge mange, alt afhængig af hvilken udbyder, du vælger men etc. WordPress er kendt for fleksible løsninger. Et koncept som passer til enhver og ikke mindst indeholdende brugervenlige skabeloner m.m. Altså et koncept som også kan indeholde mange billeder. Det er også noget, du skal indtænke i valget heraf, hvis du elsker at understøtte din profil eller dit arbejde med billeder. Her er en gratis mulighed gratis billeder, som du kan benytte. Men vigtigt at din blog eller hjemmeside fremstår autentisk. 

Skab en visuel hjemmeside 

Et godt råd til din blog eller hjemmeside er at den fanger visuelt ved første øjekast. Det gør oftest, at forbrugeren har lyst til at fordybe sig lidt mere på siden. Og hvis du er tvivl om udseende, så kan du jo altid rådføre dig med en fagperson og ja evt. inddrage dine følgere, hvis du er i tvivl om dit / dine valg. Det gør dertil, at din blog eller hjemmeside bliver mere personlig og det er der dertil mange følgere, der vægter i valg af, hvem de har lyst til at følge.