Spring til indhold

Hvad er gratis linkbuilding?

  • af

Gratis linkbuilding er en linkbuilding metode der består i at indsætte links på forskellige hjemmesider der tillader at man kan gøre det helt gratis. Der findes forskellige typer af gratis linkbuilding muligheder, som kan være meget forskellige i kvalitet og hvor nemme de er at lave. Herunder kan du se eksempler på gratis linkbuilding muligheder:

  • Forum-links
  • Kommentar-links
  • Profil-links
  • Linkkataloger

Et forum link kræver at du opretter en profil og ofte involvere dig i fællesskabet ellers vil en moderator ikke acceptere at man linker til højre og venstre i trådene.

Et kommentar link kræver ikke meget andet end du finder et website og smider en meget relevant kommentar. Til gengæld er dette link så også ofte et nofollow link og har generelt ikke den store værdi.

Et profil link kræver at du opretter en profil på et website, gerne med en grundig beskrivelse, nogle steder kan du lave din egen ankertekst, men ofte vil det bare være direkte url.

Linkkataloger kan være længe om at optage et link, men som udgangspunkt er det nemt at tilføje. I mange tilfælde kan man få sit link optaget i linkkataloget hurtigere mod et gebyr.

Så der er altså stor forskel på de mange gratis linkbuilding muligheder, og dette var blot nogle af dem, der findes mange flere.

Unikke gratis linkbuilding muligheder hver måned

Udfordringen ved gratis linkbuilding muligheder er at alle sådan set kan benytte dem, det betyder altså at du ikke får nogen fordel i forhold til dine konkurrenter. Dette kan du dog lave om på, da du kan få en ny gratis unik linkbuilding mulighed hver måned på gratis-linkbuilding.dk.

Der er tale om unikke muligheder hver måned fra sider der kun er tilgængelig som gratis linkmulighed i en måned, hvorefter den forsvinder. Der er også tale om sider der ellers ikke bliver linkbuildet fra el. solgt links fra i stor stil. Det er meget “lukkede” sider på det område, hvorfor det også kan give dig en fordel over dine konkurrenter da de måske ikke har linket el. får linket.

Det er en service jeg har lavet for at gøre linkbuilding mere tilgængelig for alle og tilbyde nogle gode linkmuligheder til nye i branchen. Alle kan dog benytte sig af det uanset hvor meget erfaring du har med SEO og linkbuilding.

Eksempel på gratis linkbuilding i praksis

Du skal ikke gå herfra uden et eksempel på gratis linkbuilding i praksis. Hvis du tager et kig på japansk-sodavand.dk, så kan du se et website der er bygget op helt uden betalte links. Det er lavet med gratis linkmuligheder fra gratis-linkbuilding.dk og nogle af de gængse gratis linkmuligheder nævnt øverst her i artiklen.

Det kan altså rykke noget blot at benytte sig af gratis links og jeg kan kun anbefale at kaste sig ud i det. Men husk også at lave en varieret linkprofil til dit site, det er klart den bedste praksis nu og på sigt.